4 juli 2011

Happy 4th of July !!!

Maandag, 4 juli 2011

Feestdag in Amerika! 's Morgens eerst maar eens ontbijten bij de Golden Corral, dat was de keuze weer gigantisch, dus allemaal teveel gegeten. Verder doen we het rustig aan vandaag, want de rest van de week staat ons een druk programma te wachten ;-) Flip, Marcel en Marc zijn aan het zwemmen en Nan is in gevecht met een spel van haar DS. Vanavond komt er een vuurwerkshow, dus daar gaan we maar eens een kijkje nemen.

Zondag, 3 juli 2011

Vandaag een uitslaapdagje, het is per slot van rekening zondag! In de middag zijn we richting Sevier gereden om daar een kijkje te nemen bij de outletmall, deze was echter niet heel bijzonder dus daar waren we snel klaar. Nog even de Walmart binnengewandeld voor wat laatste boodschapjes en toen was er nog tijd genoeg voor Marc op te zwemmen voordat de bbq weer aangestoken werd.
Na weer een heerlijke bbq nam Marc nog even een duik in onze privetub.En rond 23.00 uur zakten we af naar beneden voor de 4th of July parade. Helaas zijn er maar een paar foto's van gelukt, maar het zag er erg gezellig uit. Naast militairen, politie en brandweer deed ook de plaatseljke middenstand mee, dus het was een behoorlijk lange parade.


Rond 01.00 uur togen we weer over een donkere bochtige weg naar boven.