1 juli 2011

Drijven op een grote zwemband ;-)

Donderdag, 30 juni 2011

Vroeg opgestaan want vandaag hebben we een behoorlijke rit voor de boeg. Eerst heerlijk ontbeten in het Sheraton en om 9.00 uur zaten we in de auto. Onderweg belandde we in een file waarbij we ongeveer een uur praktisch stilgestaan hebben, ook dat is Amerika. We hebben een stuk van de Blue Ridge Parkway gereden, dit keer zonder regenbuien. Weer even een pitstop bij de supermarkt en onderweg weer picknicken. De autorit was behoorlijk lang en dwars door de bergen, maar uiteindelijk kwamen we rond 17.30 uur aan bij Gatlinburg. Daar de sleutels opgehaald voor het huis en met een kaart op naar het huis; Mtn. High View (710) aan de Octagon Dr. Nou dat was een ritje stijl ophoog, het huis ligt nog hoger dan het huis dat we vorig jaar hadden! Het is wel een heel mooi huis. De bovenste verdieping heeft een grote huiskamer/keuken, twee slaapkamers (waarvan 1 met een whirlpool), 2 badkamers en een grote veranda met 2 bbq's. Buiten is een trap naar beneden met ook een veranda met schommelbank, een slaapkamer met badkamer, een wasruimte en..... een grote gameroom met een gigantische tv, een pooltafel, een tafelvoetbal etc. Nou het is wel duidelijk wie daar slaapt ;-p.


Omdat we natuurlijk ook boodschappen nodig hebben voor de bbq etc en nog moesten eten, daalden we de berg weer af en na ongeveer 20 min rijden, arriveerden we bij de Wallmart. Nou even boodschappen doen lukt natuurlijk niet in een zo'n grote winkel dus waren we wel even zoet. Ook hadden we niet genoeg aan 1 winkelwagen. Maar goed we gaan in ieder geval niet omkomen van de honger. Toen we de Wallmart uitkwamen, was het al donker en we moesten de berg nog op! Alle hulde voor Flip, die in het stikkedonker naar boven reed, inclusief 'even' keren omdat we verkeerd zaten. Nan en ik zaten nog net niet met onze ogen dicht. Maar goed veilig aangekomen, moesten we nog even een stuk of 30 tasjes uitpakken. Dat was onze eerste enerverende dag in het huis! Morgen gaan we rustig aan doen, we hebben (nog) geen plannen en gaan lekker luieren.


Woensdag, 29 juni 2011

Vanmorgen hup in de auto en op weg naar Radford om te tubben op de New River. Na ongeveer 2,5 uur arriveerden we bij Tangent Outfitters. Je kan wel merken dat het seizoen (dwz de vakantie) nog niet echt begonnen is, want het was erg rustig. Nadat we allemaal een kleur band hadden uitgekozen, stapten we in de bus en reden we een stuk stroomopwaarts. Daar werd uitgelegd waar we weer van de rivier afmoesten. Rechts bij het eiland waar een oranje stok in de grond gestoken staat. Het water was niet diep en ook niet koud. Dus op de band 'gesprongen' en lekker rustig drijven. Hieronder wat sfeerfoto's:




Iedereen zakte lekker op zijn eigen tempo die rivier af. En uiteindelijke belandde we allemaal bij het eiland en met wat hulp van Marc ook allemaal aan de rechterkant :-) Daar aangekomen was het even wachten tot we opgehaald werden. Met een nog aftandsere bus dan de heenreis, maar dat mocht de pret niet drukken! Nadat we omgekleed waren, even langs de supermarkt om spullen te halen voor de picknick en weer on the road op weg naar Roanoke, waar we in het Sheraton gaan overnachten. Maar eerst even picknicken;


Het Sheraton bleek een prachtig hotel te zijn met, tot grote vreugde van Marc, een heerlijk zwembad.
's Avonds hebben we bij Outback gegeten.