16 juni 2011

Washington en dan de Smokies

Maandag 27 juni worden we dan wakker in Washington DC (of eigenlijk in Silver Spring, maar dat is er vlak bij)
We ontbijten in Sliver Spring bij Parkway Deli. Ik heb in het afgelopen half jaar namelijk Groupon ontdekt en ben sindsdien daar allerlei "Groupons" aan het inslaan.
Groupon is een bedrijf dat allerlei andere bedrijven probeert te interesseren om een kortingsbon te plaatsen op hun site om op deze manier omzet te genereren.
Het gaat om uiteenlopende bedrijven zoals restaurants en winkels, maar ook schoonmaakbedrijven of bedrijven die alleen on-line business doen. De Groupons zijn aan bepaalde steden gebonden en als je rondtrekt, kun je dus kijken of er in de stad waar je komt iets leuks te krijgen is voor een leuke prijs.
Voor Washington eo heben we dus in ieder geval een bon voor het ontbijt, maar we gaan ook fietsen (en daar was toevallig een Groupon voor) en naar het museum of Crime and Punishment (wat we hebben gepland juist door de Groupon).

Maandagmorgen na het ontbijt gaan we met de metro naar DC. We hebben al kaartjes besteld en ontvangen voor het Washington Monument voor 11 uur, dus we hoeven daar niet voor in de rij te gaan staan.
Na het monument gaan we de fietsen halen bij Bike and Roll. Dan gaan we de route fietsen van de toeristische bus.
We nemen de fietsen een hele dag (24 u.) dus gaan we er 's avonds mee naar Silver Spring en kunnen we ze de volgende dag gebruiken om er mee naar de 
Washington Zoo fietsen. Dat ligt tussen Silver Spring en DC.

Woensdag vertrekken we dan naar de Smokies. We hebben een cabin gehuurd in Gatlinburg en zullen er 2 dagen over rijden om daar heen te gaan. Onderweg zullen we nog gaan tubben (op een bandje de rivier af) en we overnachten in Roanoke.

In Gatlinburg hebben we een cabin gehuurd genaamd Mountain Hijgh View.

De cabin heeft 3 slaapkamers en 3 badkamers, dus iedereen heeft z'n eigen plek.
Wat we in de Smokies gaan doen vertellen we wel als we er zijn (er moet natuurlijk dan ook nog wat te schrijven overblijven).