30 juli 2010

Dinsdag, 27 juli 2010

Vandaag hebben we Boston bezocht, ook hier was het weer behoorlijk warm. Boston is een gezellige stad, er zijn veel oude gebouwen en het doet een beetje Europees aan. We hebben de Freedom Trail gelopen, dat is een route langs alle historische bezienswaardigheden van Boston.


Daar zijn we zeker 2 uur mee zoet geweest, de route was te volgen via een rode lijn op de straat. Op die manier kom je ook door hele leuke wijken. Na de wandeling zijn we naar het hotel gereden, het Sheraton deze keer :) Daar hebben we heerlijk gezwommen. Vlak bij het hotel zat een Cheesecake Factory, dus het was wel duidelijk waar we ’s avonds zouden gaan eten! We hebben daar heerlijk gegeten, maar zaten zo vol dat we besloten om later op de avond cheesecake te gaan eten met koffie.

Rond 22.00 uur gingen we dus weer terug om cheesecake te gaan eten, die was weer heerlijk maar natuurlijk veel te veel!


Woensdag, 28 juli 2010

Vandaag was het weer een ‘auto’ dagje, we gaan weer op weg naar waar onze vakantie begonnen is; New York. We zijn tot Stamford doorgereden, een stad op ongeveer een uur rijden van New York. Daar hebben we in het Stamford Inn hotel overnacht. ’s Avonds hebben we het maar makkelijk gehouden en pizza bij Domino’s gehaald. Het einde van de vakantie komt nu echt in zicht!

Donderdag, 29 juli 2010

Voordat we downtown New York gaan en Jesse afzetten bij Amy in Brooklyn hebben we eerst nog een Factory Outlet mall bezocht. We waren er al om 10.30 uur, maar het was ontzettend druk.

Nou nog wat laatste giftcards opgemaakt en toen richting Brooklyn. Marcel paste zich al snel aan, aan de New Yorkse manier van autorijden. Petje af hoor! Ze rijden hier kris kras doorelkaar en toeteren om het minste geringste. Nadat Jesse afgezet was, besloten we naar het hotel te rijden. Volgens de tomtom was het niet zo ver weg maar hier in New York ben je met de auto overal lang naar onderweg. Uiteindelijk kwamen we aan bij het Beekman hotel, een hotel vlakbij de United Nations. Ook weer een erg chique hotel. Omdat we de auto ook weg moesten brengen en het parkeren hier ontzettend duur is, besloot de ‘doorman’ een oogje op de auto te houden zodat wij even de tijd hadden om ons te installeren op onze kamer. Aardig toch! Nou op weg naar JFK om de auto in te leveren, het was ondertussen spitsuur dus het was zo mogelijk nog drukker geworden op de weg! We hebben er ruim 1,5 uur over gedaan. Daarna terug met de metro, die bracht ons binnen een half uur in Manhattan! ’s Avonds hebben we met zijn 3-en bij Ruth Christie gegeten, Jesse was nog steeds op stap. Daarna zijn we nog naar Rockefeller Plaza gewandeld en daarna richting hotel waar we onderweg Jesse tegenkwamen die net Amy naar de metro ging brengen. Morgen gaan we rondwandelen in Manhattan en ’s avonds naar een baseballwedstrijd van de New York Mets.