27 juli 2010

Nog 1 keer bowlen

Maandag 27 juli

Vandaag alleen gereden tot aan Springfield. Dat ligt anderhalf uur van Boston vandaan dus hoeven we morgen niet zo vroeg op te staan en zijn we snel in de stad.
Vanavond nog 1 keer wezen bowlen en eens een keer geprobeerd om daar ook te eten. Petra en Jesse een burger en Marc en ik een kleine pizza. Het vulde allemaal niet dus na het bowlen nog maar even naar de Mac.

Hier wat actiefoto's van het bowlen.

Morgen weer verder.

Niagara Falls

Zondag, 25 juli 2010

Na een ontbijt tussen senior citizens bij Denny’s zijn we op weg naar Buffalo gegaan. Onderweg begon het weer al aardig te betrekken en hebben we behoorlijke regenbuien gehad. Maar hoe dichter we bij Buffalo kwamen en dus de Niagara Falls hoe mooier het weer werd. Rond de Falls is een heel park aangelegd waarbij je alle kanten op kan wandelen. Wij zijn begonnen met de Amerikaanse kant eerst loop je over 2 bruggen waarbij je al ziet hoe wild het water daar is, de jongens zagen ons daar al vanaf raften :) De watervallen blijven geweldig om te zien. Nadat we het van de Amerikaanse kant bekeken hadden, besloten we over de brug naar Canada te gaan, vanaf daar kan je de grootste waterval, the Horseshoe, nog beter zien. Na een wandeling over de brug (halverwege waren we in Canada) moesten we door de douane. We hebben nu dus ook een Canadese stempel in ons paspoort. Na de foto’s en het bewonderen van de waterval zijn we weer teruggewandeld naar de Amerikaanse kant.Toen nog even de auto zoeken en op naar het motel. Gelukkig voor Marc was daar een zwembad met bijna net zo’n koud water als de Niagara. ’s Avonds hebben we heerlijk gegeten bij Outback, waarbij de serveerster zich verbaasd afvroeg wat wij in Buffalo te zoeken hadden. Morgen gaan we de richting van Boston op, het einde van de vakantie komt steeds meer in zicht :( Omdat we Boston in één dag rijden niet halen, gaan we morgen vast een gedeelte rijden en op tijd en motel (met zwembad) zoeken.