24 juli 2010

Onderweg van de Smoky Mountains naar Columbus

Vrijdag 23 juli


Voor vandaag niet zo veel te melden. We hebben afscheid genomen van de cabin in de Smoky Mountains. Gisteravond hadden we nog allerlei rotzooi neergelegd buiten de cabin (mais, wortel, tomaat) in de hoop dat de wilde beesten bij de cabin zouden komen zodat we wat mooie foto's konden maken. Uiteindelijk was er 1 stukje maiskolf leeggevreten en stond er alleen een konijntje op de foto.

Nou, die krijgt dan maar een ereplaatsje hier op het weblog.
Vanmorgen dus vroeg opgestaan, en na het koffers inpakken, ontbijten en de cabin op orde brengen gingen we om kwart voor 9 op weg.
Eerst weer een stuk over de Tail of the Dragon waar het al redelijk druk was met motoren en kleine sportwagentjes en fotografen die al weer druk bezig waren.
BTW, we hebben even onze foto van woensdag opgezocht op hun website:


Zo kunnen motorrijders dus ook hun foto bestellen op de website en als je dan betaald zie je die reclame niet meer :-).

Na de Tail kwamen we weer in de "bewoonde wereld". Petra kon weer SMS-en en we kwamen bij een Starbucks terecht waar we even weblog hebben bijgewerkt en toen op de Interstate in 1 ruk door naar Columbus, Ohio.

Een paar sfeerfoto's :
In Columbus slapen we in het Westin Columbus. Een oud statig hotel (President Theodore Roosevelt vond dat ze de beste sauna hadden staat op een mooie tegel te lezen).

We hebben lekker gegeten bij de Golden Corral (weer veel te veel en veel te zoet) en vanavond naar de film: Inception. Een heel ingewikkelde film over dromen in dromen in dromen. De jongens vonden hem in ieder geval erg leuk.
Zaterdag zijn we op weg naar Pittsburgh.