12 juli 2010

Geen wereldkampioen.... maar toch een leuke middag

Zaterdag, 10 juli 2010

Na een warme rit met de taxi, zijn we op Schiphol aangekomen. Daar liepen heel wat oranje fans die een vlucht naar Johannesburg namen. We vertrokken op tijd naar Heathrow en daar aangekomen konden we gelijk doorlopen naar de volgende gate voor de vlucht naar New York. Alleen nog even langs security. Nou toen Marcels rugzak door de scanner ging werd die gelijk stilgezet en moest Marcel opnoemen wat hij allemaal in zijn rugzak had zitten. Nou een heleboel kabeltjes maar welke precies wist hij niet meer. Een van de beveiligers tekende ook nog een vorm, maar die herkende Marcel niet. Uiteindelijk mocht/moest hij zelf zijn rugzuk open doen en daar kwam de boosdoener eruit, het bleek een oplader met een aansluiting voor in de auto te zijn. Alles werd nog even gecontroleerd op explosieven en toen konden we onze weg vervolgen. Bij het instappen werd Marc eruit geplukt en mocht hij zijn rugzak openmaken en moest hij vertellen hoe oud hij was e.d. Maar gelukkig mochten we uiteindelijk vertrekken. De vlucht leek veel langer te duren dan de ruim 7,5 uur. Maar uiteindelijk 21.00 uur New York tijd waren we gearriveerd. Toen door de immigratie die niet echt snel ging, maar dat had als voordeel dat de koffers er inmiddels waren! Met de airtrain naar de ophaalplaats voor de shuttles naar de hotels gegaan en om 23.00 uur waren we in het hotel. Slapen!!!

Zondag, 11 juli 2010

Vandaag is het D-day voor 'onze jongens'! 

Wij zijn eerst de auto op gaan halen (een Ford Expedition).Daarna ontbijten en on the road. Na wat inkopen bij de Wall-Mart snel op weg naar Philadelphia naar Fado (een Ierse Pub). Precies om 14.30 uur kwamen we aan om te merken dat er een groot scherm buiten stond en de hele straat afgezet was. In onze oranje t-shirts en leeuwenpruik en zeeuws kapje zijn we er gezellig tussen gaan staan en het werd een groot feest! 


 


We kwamen een Amerikaan tegen met een Nederlandse vriendin en die was zo enthousiast, we zijn met hem en een heleboel vrienden van hem op de foto gegaan. Ondanks dat Nederland met 1-0 verloren heeft hebben wij een hele gezellig middag gehad. Na de wedstrijd zijn we het historische gedeelte van de stad nog ingegaan en hebben we Liberty Bell gezien. 


Daarna in de auto naar het hotel. Eten bij Outback en nu slapen.....