10 juli 2010

Yesss.....

De Ticker gaf het al aan. TODAY IS USA HOLIDAY 2010 !!
En we hebben er zin in :-).
Om 6 uur wakker en maar meteen opgestaan en aangekleed. Petra was een uurtje later wakker en op. Alvast de koffers ingepakt en daarna rustig ontbeten.
Gewichten van de koffers vielen alleszins mee : die van mij 15 kg en die van Petra 16 kg (en die viel dus heeeel erg mee). We mogen 23 kg per persoon meenemen.

Om op de terugweg niet de problemen te krijgen die we de afgelopen 2 jaar hadden (aan de incheckbalie merken dat de ene koffer te zwaar is en een andere nog gewicht erbij mag hebben, en dan dus tussen allemaal mensen de koffers moeten opengooien en dingen gaan switchen en gezellig in het zicht van al die mensen, tussen de vuile sokken en onderbroeken zoeken naar de zware kleren) heb ik via internet een handige digitale reisweegschaal gekocht.


Voor ons geen gegraai meer op het vliegveld :-).Toen werd het 8 uur en konden we de jongens wakker gaan maken en vertellen dat we niet maandag, maar vanmiddag al weg gingen.
Het nieuws werd niet al te enthousiast ontvangen.
Zal wel gekomen zijn door het harde bonken op de deur en een hard roepende vader dat ze wakker moesten worden omdat ze de koffers al moesten gaan pakken :-).
Hmm...volgende keer wat delicater aanpakken misschien  :-D


Anyway... IT GAET OAN !!!


Nou nog hopen dat die vage figuur van de Quick Taxi ook werkelijk heeft opgeschreven wat ik 'm heb verteld en niet vergeten is dat-ie ons om half 1 moet ophalen.
Nou ja...  anders wil Opa Huupie ons ook wegbrengen.


USA...  Here we come !