10 april 2010

En toch weer naar de USAHet heeft even geduurd, maar daar zijn we weer.

Waren we vorig jaar nog zeer stellig dat we dit jaar dichter bij huis zouden blijven, toen "we" [ oftewel ik :-)] aan het kijken waren voor een vakantie in Zuid-Frankrijk begon het toch te kriebelen. Met de dollarkoers toen [toen nog 1,45 dollar voor 1 euro] was het allemaal ook niet zo veel duurder als een vakantie naar het Zuiden.

Dus overlegd met z'n allen en besloten dat het toch weer Amerika zou worden.En we hebben besloten een rondrit in het Noordoosten van de US te gaan doen.
Vorig jaar hebben we een hele leuke vakantie gehad in Orlando, maar het was toch anders dan we van Amerika gewend waren.We hadden een condo gehuurd en dan is het lekker dat je niet elke dag je koffer in en uit de de auto hoeft te laden, maar je wordt er ook wel een beetje lui van. We stonden op, gingen een beetje aan het zwembad liggen, ontbijten... en dan kom je er achter dat het al weer 12 uur is geweest. Dan ga je ergens heen, maar ook weer niet te ver en te lang en we kregen geen beweging in de vorm van een wandeling in een Nationaal Park oid.Je ziet weinig en blijft toch maar een beetje op 1 plek. Kortom, leuk als je d'r van houdt maar het was toch anders dan we eigenlijk wilden. Jesse en Marc krijgen op deze manier ook niet veel mee van het land en dat vinden we toch zonde.


Daarom dus dit jaar een rondrit in het Noordoosten met een aantal belangrijke Amerikaanse plekken in de route en ook een hoop actieve zaken. De route is klaar en dit gaat het worden:


We beginnen in New York en dan via Philadelphia en Gettysburg naar Washington. Door de Smoky Mountains naar Atlanta. Dan een paar dagen in de Smoky Mountains in een cabin, naar Columbus,in Pittsburgh een baseball wedstrijd bekijken. De Niagara Falls zien en dan via Albany en Boston langs de kust weer terug naar New York.
Drie hele leuke weken in juli.

So... USA, here we come !!


Het kriebelt weer. We gaan dus weer wat meer schrijven (allemaal !) en ik zal in m'n berichten wat meer gaan vertellen over wat we allemaal gaan doen :-)