5 augustus 2009

Wet, wet, wetter, wetst :-(
Kan het in Nederland nat zijn, hier in Florida regent het ook ……… erg vaak! We krijgen elke dag wel (meestal tegen het einde van de dag) een flinke regenbui en onweer!
Gisteren (4 augustus) hebben we een luier dag gehouden, we hebben hier aan het zwembad gelegen, totdat het begon te onweren :-) en hebben boodschappen gedaan bij Wallmart en K-mart. ’s Avonds hebben we bij het nu al favoriete restaurant van Marcel gegeten namelijk het “Fat Boys bbq restaurant”! Daarna zijn we gaan bowlen waarbij Marc iedereen verraste! Gooide hij de 1e game nog heel slecht, de 2e game ging hij als een speer!

Vandaag zijn we in de loop van de ochtend vertrokken naar Adventure Island van Universal Studios, hier zijn allerlei attracties te vinden genoemd naar bekende films. Zo is er bijvoorbeeld een Hulk achtbaan, een Jurassic Parc (een erg natte attractie) en natuurlijk de toons.We hebben welgeteld 1 attractie kunnen doen, nl. Jurrassic Park. We stonden in de rij voor een andere attractie maar toen begon het te ……….. regenen en onweren en dan sluiten een heleboel attracties. Na een half uur wachten hebben we de hoop maar opgegeven en zijn we vertrokken uit Adventure Island.

Van de week weer nieuwe kansen. Aangekomen bij de Condo was het wel bewolkt maar droog! Niet te volgen hier! Vanavond gaan we eten bij de Cheese Cake Factory, ze schijnen er meer te hebben dan alleen Cheese cake :-)