6 augustus 2008

Sea World

4 augustus 2008


Om 9.00 uur zijn we vertrokken uit Flagstaff. Na een rit van ruim 7 uur, door de bergen, woestijn e.d. zijn we aangekomen in San Diego. Onderweg hebben we veel Highway Patrol gezien en zijn we twee keer gecontroleerd bij een Border Control post. Dit omdat de grens van Mexico vlak langs highway 8 loopt.

We zitten nu in een suite van een Days Inn Motel. Helaas kwamen we er bij de bagage uitladen achter dat er vanmorgen (denken we) bij het motel in Flagstaff een deuk in de achterbumper is gereden door iemand. Dat is balen! Gelukkig zijn we er wel voor verzekerd, maar het blijft asociaal dat iemand er een deuk inrijdt en gewoon doorrijdt!5 augustus 2008


Vanmorgen om 10.30 uur zijn we door een shuttle busje van het hotel naar Sea World gebracht. In Sea World is het ontzettend leuk geweest. We zijn in Journey to Atlantis geweest (een soort splash). Jesse en Marcel kwamen er behoorlijk nat uit (ze zaten vooraan), daarna zijn we naar het Shamu Stadium gegaan voor een show met orca’s. De orca’s blijven geweldige dieren erg groot maar nog steeds erg sierlijk. Ondanks dat we in de “soak section” zaten, zijn we droog gebleven.

Dat werd anders toen we in “Shipwreck rapids” gingen (ronde rubberen bootjes) daar kwamen we echt allemaal zeiknat uit!

Ook bij de dolfijnen zaten we in de “soak section” en daar zijn we ook flink nat uitgekomen.

Marc en ik hebben nog dolfijnen gevoerd, we hebben ijsberen gezien, otters, zeeleeuwen, walrussen, haaien, pinguins, manatee’s etc. ’s Avonds zijn we als afsluiting nog naar “Shamu rocks” geweest. De Orca’s in het donker en dat was bijna nog leuker dan overdag.


Om 21.30 uur werden we opgehaald door de shuttlebus en zijn we weer naar het hotel teruggegaan. Het was wederom weer een erg leuke dag!