4 augustus 2008

Grand Canyon


Vervolg 1 augustus 2008


’s Middags hebben we aan het zwembad gezeten, er stond een windje en Marc had ligbedden onder een palmboom geregeld! Om half 6 zijn we naar de film gegaan, The Mummy deel 3 die dus vandaag in premiere is gegaan. Ondanks dat de film “rated PG13” had, mocht Marc gelukkig gewoon mee naar binnen. De film was spannend en leuk. We hadden a la de Amerikanen een flinke bak popcorn en een flinke beker cola mee naar binnen. In Amerika zijn geen vaste plekken, maar zoek je gewoon zelf een plekje en ook is er geen pauze tussendoor, dus als je nog wat wilt hebben loop je gewoon tijdens de film even weg.


2 augustus 2008


Vandaag hebben we het rustig aan gedaan, eerst lekker uitgeslapen en toen in Main Street Casino gebruncht. ’s Middags is Marc naar de Arcadehal en het zwembad gegaan, Jesse op de kamer gebleven en wij zijn naar een Mall geweest. Aan het einde van de middag zijn we gaan bowlen. Jesse had al opgeschept dat hij ons zou gaan inmaken…. Marcel heeft alledrie de games gewonnen en de laatste game werd ik 2e (hi,hi). Jesse was ineens een stuk stiller.
De brunch ’s morgens bij Main Street was zo lekker dat we daar ’s avonds ook gegeten hebben. Morgenvroeg vertrekken we uit Las Vegas en gaan we naar de Grand Canyon.


3 augustus 2008


Vanmorgen om 8.00 uur zaten we in de auto en was het bye, bye Las Vegas. Om ongeveer 13.30 uur zijn we aangekomen in de Grand Canyon. De temperatuur viel heel erg mee hier. In de Grand Canyon zijn we naar de South Rim gereden en hebben daar rondgewandeld.

Rond 16.30 uur zijn we naar Flagstaff vertrokken, onderweg werd het steeds donkerder en belanden we in een flinke regen- en onweersbui. Even snel als het begon was het ook weer afgelopen. Het is wel gelijk een stuk koeler geworden.