31 juli 2008

Bijna miljonair (of... hoe we rijk gaan worden in Las Vegas)


Morgen komen we aan in Las Vegas !


29 juli 2008

’s Morgens even een wasje gedraaid terwijl de jongens in het motel bleven zwemmen. ’s Middags wilden we een meer opzoeken om te zwemmen, helaas was het meer niet echt geschikt om te zwemmen, erg rotsachtig en veel vliegen op het water.

Om nou weer helemaal naar Yosemite terug te rijden (zo’n 2,5 uur) hadden we niet zo veel zin in. Dus terug naar het motel en daar lekker aan het zwembad in het zonnetje gezeten. ’s Avonds hebben we pizza bij Domino’s gehaald, gelukkig voor Jesse en Marc hebben ze hier ook Cinnamonbread!30 juli 2008

En alweer woensdag! Vandaag vertrekken we uit Bishop en gaan we door Death Valley heen.In Death Valley is het ontzettend warm, rond de 44 gr.C. en dat is niet eens de warmste dag! Er waait wel een windje, maar die is zo warm dat het bijna je adem beneemt! Ik moet er niet aan denken hier een trail te lopen of een fietstochtje te doen. Zelfs als je even uit de auto gaat zweet je als een otter. Maar het blijft een mooie rit met bergen, zandduinen, woestijn etc. Ook hebben we volop Joshua trees gezien maar geen slangen helaas.We besluiten door te rijden tot aan Boulder City, een stadje vlak voorbij Las Vegas en dichtbij de Hooverdam en Lake Mead. Het plan is om morgen een dagje aan het meer door te brengen. Het is hier in dit stadje erg rustig terwijl het toch hoogseizoen is.