24 juli 2008

De laatste 2 dagen in New York City

22 juli 2008

Vandaag hebben we rondgelopen in het Museum of Natural History (uit de film a Night at the Museum). Marc wilde graag foto’s maken en dat zijn er dus heel wat geworden.

’s Avonds hebben we gegeten bij Planet Hollywood. Jesse en Marc hebben flink geraden welke attributen bij welke films hoorden.

Daarna kwam de 1e verrassing voor de jongens, we zijn namelijk naar The Lion King gegaan.
We zaten bijna vooraan en het was een geweldige avond. Als aandenken hebben ze allebei een tshirt van de Lion King gekregen.

23 juli 2008

Vandaag zijn we aan onze laatste dag in New York begonnen. Het weer is een beetje bewolkt en er staat een koel windje tot grote vreugde van de New Yorkers, want het is al een hele tijd erg b
enauwd in de stad. Na weer een echt Amerikaans ontbijtje zijn we via Central Park naar het Metropolitan Museum of Art gewandeld.
Daar hebben we de middag doorgebracht, tussen schilderijen en mummies. Daarna weer via Centr
al Park teruggewandeld naar het hotel. In Central Park hebben we natuurlijk nog wel een “echte” hotdog gegeten. En dan zit onze laatste dag er weer bijna op. Morgen staat om 5.00 uur ’s morgens de shuttle klaar om ons naar het vliegveld te brengen en om half 9 vertrekt het vliegtuig naar San Francisco.