6 juli 2008

En…… nu is het ineens juli!!! Ondanks goede voornemens toch niet gelukt om elke maand een update te geven. Eigenlijk zijn de maanden ook omgevlogen, nog maar 2 weken te gaan en dan gaan we echt. We hebben er alle vier ontzettend veel zin in. Marcel en ik zijn vooral benieuwd hoe de jongens Amerika ervaren. De laatste weken zijn er nog geregeld “geheimzinnige” pakjes uit Amerika gekomen, die Marcel snel uitpakt en in mapjes stopt, voor in Amerika.

Er staan ons dus nog heel wat verrassingen te wachten, beter vergeten we de mapjes niet mee te nemen.


Ik ben al aan het nadenken wat ik allemaal mee zal/kan meenemen, want…. Ik mag niet veel meenemen omdat we daar ook van alles kunnen kopen. Ik weet niet of het gaat lukken (zucht).

Dit weekend ook maar begonnen met mijn wandelschoenen uit te lopen, beter laat dan nooit! Alleen Jesse moet nog wandelschoenen hebben, maar die kopen we wel als we in San Francisco zijn.

Jesse en Marc hebben flink wat muntjes gespaard, die in Amerika verzilverd gaan worden voor dollars. We gaan nu nog een "Amerikaanse" quiz voor ze maken, waarbij ze ook nog wat dollars kunnen verdienen en ze gelijk wat opsteken (hopen we).


See you soon!!!!!!!!!!