6 april 2008

Daar is-t-ie weer.

Na "lange" tijd niets te hebben geschreven weer eens een berichtje op ons weblog.
En dan heb ik eigenlijk nog niets te melden ook.
Alles loopt op rolletjes, de voorbereiding is eigenlijk helemaal klaar en we kunnen niet wachten tot 't dan eindelijk juli is.Kon ik een maandje geleden nog melden dat ik geen dag zonder eBay kon, op dit moment heb ik er helemaal niets meer te zoeken omdat ik alles al voor elkaar heb. In de tussentijd zijn er 4 zendingen vanuit de States aangekomen en hebben we alle kaarten voor de pretparken, dierentuinen, baseballwedstrijd, musea, en fietsverhuur
binnen plus een aantal dingen die ik hier niet kan
vermelden omdat de jongens dit ook lezen en we ze nog
wel wat willen verrassen met een aantal leuke dingen.
Het staat in ieder geval vast dat heteen vakantie wordt
die ze niet snel zullen vergeten.Ook hoef ik niets meer te zoeken voor het eten. We hebben ondertussen een kilo aan etensbonnen, vouchers en betaalkaarten in huis van fastfood tot goede restaurants zodat we ons geen zorgen hoeven te maken dat we daar zullen verhongeren.

Alle noodzakelijke hotels zijn geboekt en de rest zoeken we daar op
het moment dat we het nodig hebben wel uit. We zulen ook geen nacht
in de auto hoeven doorbrengen, en nu we het daar toch over
hebben ; de auto is ook al geregeld.

Ik zal hier dus tot de vakantie begint elke maand even een korte update geven en misschien wat additionele informatie en vanaf de dag dat we weggaan, zal er elke dag een verhaal komen te staan met wat we die dag hebben gedaan. Ook zullen we wat filmpjes proberen te laten zien van wat we aan het doen zijn, en ik ga eens uitzoeken of we misschien wel een livestream kunnen plaatsen op bepaalde momenten.
De techniek staat voor niets, nu wij nog uitvinden hoe het werkt.