12 februari 2008

Het reisplan II.

Na aankomst in San Francisco gaan we eerst de auto ophalen.
Dan begint het avontuur en gaan we rijden.
De route zal als volgt zijn :

We beginnen in San Francisco waar we eerst een grote Factory Outlet zullen bezoeken om kleding aan te schaffen voor de vakantie. Ook Pier 39 zullen we bekijken en een tochtje met de kabeltram maken. En Chinatown komt aan de beurt.
We blijven hier 3 dagen en in die dagen gaan we ook een paar actieve dingen doen zoals met de fiets over de Golden Gate Bridge.In het verleden ook al een keer gedaan en het is echt heel erg leuk om te doen met z'n allen.
Na San Francisco gaan we richting Yosemite Park. Het zal helaas niet lukken om in het park zelf te overnachten want prijzen vanaf $ 300 per nacht voor een canvastent is wel een beetje errug duur :-( .
Maar we zitten er vlak bij dus rijden we 's morgens vroeg naar het dal, gaan een stevige wandeling doen over een trail, en gaan dan 's avonds weer naar het hotel buiten het park.
En de volgende dag gaan we nog een paar uur in het park leuke dingen doen en dan de reis weer vervolgen.

Na Yosemite Park brengen we een bezoek aan Death Valley om van daar door te rijden naar Las Vegas.
Las Vegas is voor Jesse en Marc op zich niet zo heel leuk.
Ze mogen er niet de casino's in en ze mogen er niet gokken, maar ze hebben het in ieder geval een keer gezien en ik heb een paar leuke aktieve dingen gevonden die we daar kunnen doen (en die voor hun ook nog een verrassing moet blijven).Als Las Vegas achter ons is gelaten gaan we de Grand Canyon bekijken.
Voor Marc en mij zijn al stevige wandelschoenen aangeschaft, en die gaan we goed gebruiken/nodig hebben ook. Het zal niet onverstandig zijn om voor de vakantie al een paar dagen stevige wandelingen te maken.


Daarna is het weer tijd voor minder 'cultuur'
en meer plezier. We komen in San Diego en
gaan daar natuurlijk naar Seaworld.
Het is lang geleden dat we Shamu hebben
gezien en de jongens zijn er nog nooit geweest
(Jesse wel dan... maar die was nog zo klein).
Wat we hierna gaan doen zet ik wel in m'n volgende hoofdstuk.